fizetés | Twangmart

Üres a bevásárlókosarad.

fizetés

Fizetésre az alábbi lehetőségek vannak:

  • bankkártya - Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express kártyákkal. A kártyás fizetést a Braintree bonyolítja, a PayPal leányvállalata, a világ egyik legnagyobb ezzel foglalkozó cége. Ez azt jelenti, hogy mi semmilyen módon nem kerülünk kapcsolatba a fizetéskor használt kártyákkal, nem ismerjük és nem ismerhetjük azok adatait és azonosítóit, a pénzt is a szolgáltatótól kapjuk meg néhány nappal később, a költségek és díjak levonása után. 
  • PayPal - még a kártyás fizetésnél is egyszerűbb módszer, a vásárló számára azért is előnyös, mert ha bármilyen gond adódik az eladóval, a PayPal segítségével nagyon egyszerűen és hatékonyan megoldható, a kifizetett pénz pedig visszakapható. Természetesen velünk nem lesz ilyen gondod, de azért jó tudni, hogy probléma esetén van hova fordulni.
  • banki átutalás - a te bankszámládról a miénkre. A bankok általában a feladónak is fölszámolnak valamennyi költséget, tehát ez a vásárlónak is pénzbe kerül.

Személyes átvétel esetén természetesen fizethetsz készpénzzel, de ezt előtte telefonon vagy mailben beszéljük meg. Más módon a fizetés egyelőre sajnos nem megoldható, tehát sem a rózsaszín csekk, sem az utánvét, sem a levélben küldött készpénz nem választható, legfőképpen azok magas költsége és a biztonság teljes hiánya miatt.