néhány szóban | Twangmart

Üres a bevásárlókosarad.

néhány szóban

Mi is játszunk hangszeren, tudjuk, mire van szüksége egy zenésznek. Azt is tudjuk, hogyan működnek a hangszerek és az egyes alkatrészeik, a „Műhely” menüpont alatt igyekszünk minél több hasznos műszaki információt átadni. Természetesen bárki fordulhat hozzánk speciális technikai kérdéssel, megpróbálunk a tudásunknak megfelelően válaszolni.

A shop árukészletét mindig naprakészen tartjuk és ami nincs készleten, azt nem kínáljuk, de a legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat, hogy a megvásárolt áruból épp hiány van. Ilyenkor haladéktalanul fölvesszük veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a megoldást - ez lehet a pénz visszautalása, más termék ajánlása vagy bármi egyéb, a lényeg, hogy a vásárló elégedetten távozzon.

A webshop működését egy halom jogszabály és előírás szabályozza, ezeknek természetesen mindenben igyekszünk megfelelni. Ugyanakkor nekünk is az az érdekünk, hogy ezek a jogszabályok a háttérben maradjanak, és az esetleges problémákat mindenki megelégedésére, gyorsan és profin rendezzük. Eddig ez maradéktalanul sikerült, és azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon. 

Kártyás fizetés esetén a bankkártya adatai természetesen nem hozzánk érkeznek be, hanem a PayPalhoz, amely a világ egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb, pénzügyi tranzakciókkal foglalkozó cége, illetve annak leányvállalataihoz. A bankkártyád adatai tehát a lehető legnagyobb biztonságban vannak, azokhoz senki nem férhet hozzá, még mi sem.