szállítás | Twangmart

Üres a bevásárlókosarad.

szállítás

Szállítás a Magyar Posta szolgáltatásával. 2017-től már nem a súly, hanem a méret befolyásolja a postaköltséget: a Posta idéntől nem fogad el 324x229x24 mm méret fölötti levélküldeményt, tehát az ilyeneket csak csomagként, háromszor annyirt adhatod fel. Az igazán lényeges ezek közül a vastagság: a 24 mm nagyon kevés, a legtöbb hangszedő például már nem fér bele, meg egy halom amúgy filléres alkatrész sem. A fenti számok természetesen csomagolással együtt értendők. 
Az új rendben tehát csak kétféle szállítási költség lesz: ami belefér a levélküldeménybe, az 300 Ft, ami nem, az 1310, ez a legolcsóbb lehetőség csomagra, Vaterafutár néven, de ugyanúgy a Postán keresztül. A shop szoftverje viszont csak súly alapján képes számolni, ezért találkozhattok olyan furcsasággal, hogy egy darabka rézfólia vagy egy slide-gyűrű 250 gramm fölötti: ezeket már csak csomagként lehet föladni, azt meg csak 251 g-tól számítja a rendszer. Némelyik apróságot így nem kimondottan gazdaságos szállítani, erre két megoldás van:

  • sokat veszel, így eloszlik a postaköltség,
  • eljössz hozzánk és személyes átvétellel rendezzük. Sokat venni persze így is ér. :)

Szállítási időt biztosra ígérni nem merünk - a Magasságos Posta kezében vagyunk mindnyájan -, de a küldemények nagyobb része a feladás másnapján a címzettnél van, két napon belül pedig szinte mindenki megkapja. Minden nap este megyünk postára, tehát ha 18:00 órakor vásárolsz valamit és ki is fizeted, akkor ne lepődj meg, ha másnap délelőtt csönget a postás.

A csomagolásra nagy gondot fordítunk: nekünk se jó, ha sérülten érkezik meg a vásárlóhoz az áru. Általában a megfelelő méretű buborékos borítékban postázunk, sérülékenyebb árunál további párnázással, illetve szükség esetén dobozban. Lapos, nagy felületű holmit (például koptatólap vagy bundtekercs) hullámkarton merevítéssel adunk föl, hogy biztos ne sérüljön. Ha mindezek ellenére mégis baja esik szállítás közben, úgy kérjük, hogy azt haladéktalanul jelezd felénk a 31/781-9232-es számon, vagy emailben az info@twangmart.hu címen.